ICOON AFSLUITDIJK

Vanaf 17 november na zonsondergang

ICOON AFSLUITDIJK toont de kracht van de natuur als bron van energie en licht en vormt het voorbeeld van een toekomstig groen landschap. Met een subtiele laag van interactie versterkt Roosegaarde de schoonheid van de afsluitdijk en maakt hij nieuwe koppelingen tussen mens en landschap, verleden en toekomst, duisternis en licht, poëzie en functionaliteit. Meer weten? Luister naar de unieke podcast op deze website en krijg een rondleiding door de rijke context van Icoon Afsluitdijk.

GLOWING NATURE bij het Kazemattenmuseum. Dagelijks geopend van 18:00 - 23:00. Parkeren bij De Nieuwe Afsluitdijk, adres: Sluisweg 1a, 8752 TR Kornwerderzand. 15 min lopen: vanwege de locatie minder geschikt voor mindervaliden.

Let op: reserveer een ticket tussen 19:00 - 22:00 via 06-20571124. Haal de gereserveerde tickets af bij De Nieuwe Afsluitdijk. Bekijk hier ook de film "32 KM" van Felix Kops.

LICHTPOORT is een permanente installatie, GLOWING NATURE en WINDVOGEL zijn tot 21 januari 2018 te zien. Let op: WINDVOGEL is weersafhankelijk. Houd voor updates over of WINDVOGEL vliegt deze website goed in de gaten.

In verband met de feestdagen zullen WINDVOGEL en GLOWING NATURE op 1e kerstdag, 31 december en 1 januari niet getoond worden. Ook het informatiecentrum is op deze dagen gesloten.

Lees ook de veelgestelde vragen op: www.deafsluitdijk.nl. Meer info via email: postbus.icoon.afsluitdijk@rws.nl of telefonisch via Rijkswaterstaat: 0800-8002